1. Prémium redőny
  2. Alumínium redőny

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök képviselik a prémium szegmenst a redőnyök között, hiszen hihetetlenül strapabíró szerkezetek, esztétikus megjelenéssel bírnak és nagyon könnyű őket kezelni. Találhatunk a kínálatunk között magyar és német fejlesztésű alumínium redőnyöket, de az összeszerelésük minden esetben magyarországon történik a költséghatékonyság okán.

Pontos méretek és egyedi igények alapján gyártjuk le az alumínium redőnyöket, így a felmérés szükséges, melyre 3 napon belül feltudunk kínálni egy időpontot. A felmérés végén adunk egy ajánlatot, melynek része a redőny ára és a várható felszerelés időpontja. Ha az ajánlatunkat elfogadja megkezdődik a gyártás. Arra lehet számítani, hogy a megrendeléstől számított 2 heten belül tudjuk felszerelni az új redőnyét.

Kiszállásunk és felmérésünk minden esetben ingyenes Pest megye egész területén. Minden redőnyünkre 2 év gyártói garanciát kínálunk. Bármelyik redőnyünk is nyeri el a tetszését, rendelheti távirányítós redőnymotorral és rolós szúnyoghálóval is. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Aluroll alumínium redőny

Aluroll alumínium redőny

Az Aluroll a legkedvezőbb áru alumínium redőny a kínálatunkban, melyet magyar gyártó készít és 2 év gyártói garanciával kínálunk. Rendelhet hozzá távirányítós redőnymotort és / vagy rolós szúnyoghálót. E termék redőnytokja alul 45 fokban hajlított és festet lemeztokkal rendelkezik. Maximális szélessége 275 cm, maximális magassága 432 cm lehet. Az Aluroll egy hagyományos külső tokos alumínium redőny, mely rendelhető vakolható tokos változatban, melyet a gyártó Aluhid-nak nevezz.

Ha az aluroll alumínium redőny rendeli, akkor átlagosan 2 hét alatt tudjuk felszerelni. Maga a szerelés általában 1-2 órát vesz igénybe. Mint a legtöbb redőny az aluroll is tökéletes árnyékolást biztosít, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Alapszínek: fehér és barna, de egyéb színekben is rendelhető. Működtetése gurtnival vagy zsínórraé történik ha nem rendel hozzá redőnymotort.

Aluroll alumínium redőny
Aluhid alumínium redőny

Aluhid alumínium redőny

Az Aluhid alumínium redőny minden tulajdonságában megegyzik az Aluroll alumínium redőnyével azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben vakolható tokos változatban készül. Ha a ház építésekor kialakításra került a redőnytok helye, akkor a vakolható tokos redőny beépíthető, melynek köszönhetően nem látszik sem kívülről, sem belülről. Természetesen ebben az esetben is rendelhető redőnymotorral és / vagy rolós szúnyoghálóval.

Az Aluhid alumínium redőny mindent tudd, amit ma elvárhatunk az alumínium redőnyökről és éppen ennek köszönheti népszerűségét magyarországon. A magyar gyártónak köszönhetően az alkatrész utánpótlás hosszú évekkel később is biztosított lesz. Az Aluhid alumínium redőnyre is 2 év gyártói garanciát kínálunk. Kiszállásunk egész Pest megye területén díjmentes.s

Aluhid alumínium redőny
Owal alumínium redőny

Owal alumínium redőny

Az Owal egy külső tokos alumínium redőny, mely a divatos ovális redőnytokjával emelkedik ki az alumínium redőnyök népes családjából. Ezt a terméket magyar gyártó készíti és két év garanciát biztosít. Ez az alumínium redőny egy prémium termék, mely hosszú élettartalommal rendelkezik, rendkívül csendes és kiváló ár / érték aránnyal rendelhető. Alap színei a fehér és a barna, de természetesen RAL színekben is rendelhető, melyekről a felmérés során szakemberünk mutat majd mintákat.

Azt talán már mondanunk sem kell, hogy tökéletes árnyékolást biztosít, de arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy remek hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal bír. Emiatt télen alacsonyabb a fűtésszámla, nyáron a klímán lehet áramot spórolni. Az Owal redőny lamellái (redőnylécei) UV sugár állók, mely biztosítja, hogy idővel ne sárguljanak el vagy vakuljanak meg a lamellák.

Owal alumínium redőny
Heroal Ovális alumínium redőny

Heroal Ovális alumínium redőny

A Heroal Ovális alumínium redőny egy jól ismert (Heroal) német gyártó terméke. Minden alkatrésze németországból érkezik, de az összeszerelés itt Magyarországon történik. A gyártó 2 év garanciát biztosít az alumínium redőnyre. Ez egy igazi prémium termék, esztétikus megjelenéssel, divatos ovális tokkal. A lamellák (redőnylécek) speciális felületkezelésének köszönhetően hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak, UV sugárzásnak, így megőrzi színét, fényes felületét és kiemelkedő kopásállósággal is rendelkezik.

Csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes és csendes működését. Széles színválasztékkal, rolós szúnyoghálóval és redőnymotorral is rendelhető. Ez az alumínium termék vastagabb anyagból készül, de ugyan akkor könnyű. Ellátható feltolásgátlóval, mely a redőny védelmére szolgál. A tokrendszer vízálló kialakítása szélsőségesen csapadékos időjárás esetén sem engedi be a vízet a redőnytokba és biztosítja a rendszer belső alkatrészeinek vízmentességét.

Heroal Ovális alumínium redőny
Kompakt alumínium redőny

Kompakt alumínium redőny

A kompakt alumínium redőny egy magyar gyártmányú redőny, német (Heroal) speciális felületkezelési eljárással készült lamellákkal (redőnyléc) kombinálva. Az így készült lamellák jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, hosszú távon megőrzik színüket, fényes felületüket. A redőnytok alul - az optimális fénybeesés miatt - 45 fokban hajlított. A hazai gyártásnak, szállítási költségek jelentős csökkenésének köszönhetően a végeredmény egy nagyon jó minőségű, kedvező árú alumínium redőnyrendszer.

Az kompakt alumínium redőnynek esztétikus megjelenése, kiváló árnyékolás képessége és remek hang- és hőszigetelési tulajdonságai, kedvező ára hozzájárulnak népszerőségének az országban. Alapvetően manuális vezérléssel szállítjuk, de rendelheti redőnymotorral és/vagy beépített rolós szúnyoghálóval is.

Kompakt alumínium redőny

Kézi működtetés

Az alumínium redőnyt alapvetően kézi működtetéssel szállítjuk. Ilyenkor gurtni, zsinór vagy hajtókar segítségével működtethetjük, melyeket kétféle méretben és több színben kérhetünk. Létezik Mini és Maxi gurtni. A Mini gurtni vékonyabb még a Maxi gurtni szélesebb. A színek tekintetében érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Természetesen redőnymotorral meg tudja rendelni a terméket.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel

Együtt olcsóbb! Rendelje redőnymotorral az alumínium redőnyt és válasszon a három működtetés közül: távirányító, kapcsoló vagy kösse be okos otthon rendszerbe. Az okos otthon rendszer több előnnyel is rendelkezik. Például a vezérlés automatizálható vagy távolról valamilyen eszközzel - telefon, tablet vagy számítógép- vezérelhető.

A gyártó minden motorra 5 év garanciát biztosít, részletek felől érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

Az alumínium redőnybe egy úgynevezett mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely azt jelenti, hogy szükség esetén felhúzható, így hatékonyabban szellőztethetjük ki a szobát. Természetesen a szúnyogháló mozgatása teljesen független a redőnylécektől.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Válasszon az elérhető színek közül!

Ma már nem csak az alapáras fehér és barna színek közül választhat. Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon óra között vagy írjon nekünk levelet az email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 316 91 29

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza