1. Prémium redőny
  2. Szúnyoghálós redőny

Szúnyoghálós redőny

Cégünk 8 féle szúnyoghálós redőny kínál, melyek között megtalálható az alumínium redőny és a műanyag redőny is. Bármelyik típusú redőnyből rendelhet vakolható tokos redőnyt. Redőnyeinkbe rolós (függőleges irányban mozgatható) szúnyoghálót építünk, mely alumínium keretbe kerül és teflon bevonatú üvegszálas hálót használunk. Az alumínium keretnek köszönhetően strapabíróbb lesz a szerkezet, még az üvegszálas háló jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Ha kiválasztotta az önnek leginkább tetsző redőnyt, akkor már csak azt kell eldöntenie, hogy milyen vezérléssel szeretné megrendelni. Alapvetően gurtni vagy zsínórral kínáljuk, de kérheti redőnymotorral szerelve is, melyhez távirányítót ajánlunk. Attól függően, hogy melyik motor kerül beépítésre 2-5 év garanciát adunk rá.

Nem tudja melyik típusú (műanyag, alumínium) redőnyt válassza? Nos, a műanyag redőnyök legnagyobb előnye az alumínium redőnnyel szemben az, hogy remek ár / minőséggel rendelkezik azaz olcsóbb. Bár a műanyag redőnyök ma már erősebb műanyagból készülnek és csendesebbek is mint a korábbi műanyag redőnyök, de strapabíróságban nem közelítik meg az alumínium redőnyt.

Azaz ha szeretne kevés összeg befektetéssel egy tökéletes árnyékolást biztosító redőnyt, melyet sokáig tudd használni ha vígyázz rá, akkor válassza a műanyag redőny. Ha az árnál fontosabb a minőség, strapabíróság és a nagyon hosszú élettartam, akkor önnek az alumínium redőnyre van szüksége.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy redőnyt szeretne rendelni kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 között a  +36 (20) 316 91 29 telefonszámon és mi örömmel válaszoljuk meg kérdéseit

vagy
Írjon nekünk
Polyroll műanyag redőny

Polyroll műanyag redőny

A műanyag redőny rendkívül megbízható, könnyen kezelhető, olcsó, tökéletes árnyékolást biztosít, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Mivel a műanyag redőny lécei nagyon könnyűek, így a felhúzásuk - leeresztésük nem jelenthet gondok a gyerekeknek sem. A PolyRoll egy új típusú, új generációs műanyag redőny. Ez röviden azt jelenti, hogy ez a külső tokos műanyag redőny sokkal erősebb, tartósabb műanyagból készül, illetve alumínium oldalvégekkel záródik, így élettartama jelentősen megnőtt.

Új generációs redőny nem csak anyagában, de működésében is változott. A beépített kefés lefutó síneknek és a porvédő csapágyazásának köszönhetően sokkal csendesebbé vált, mint elődje. E termék alapszínei fehér és barna, de ezen felül RAL színekben is rendelhetőek. Cégünk olyan gyártóktól szerzi be redőnyeit, amelyek 1992. óta vannak jelen a piacon, CE jelöléssel és TÜV minősítéssel rendelkeznek, így az alkatrész utánpótlás, garancia érvényesítése biztosított.

PolyRoll műanyag redőny
Polyhid vakolható tokos műanyag redőny

Polyhid vakolható tokos műanyag redőny

A Polyhid egy új típusú, új generációs vakolható tokos műanyag redőny. A vakolható tokos redőny építkezések során építhető be az ablakba. Azért beszélünk új generációs, új típusú műanyag redőnyről, mert a gyártó az elmúlt évtized tapsztalatait felhasználva tovább fejlesztette a redőnyt, hogy az megbízhatóbb és erősebb legyen, mint korábban. A Polyhid műanyag redőny rendelhető motorral és / vagy szúnyoghálóval.

Így például a műanyag redőny sokkal erősebb műanyagból készül, mint korábban, illetve van olyan alkatrésze, melyet alumíniumra cserélt. A változás nem csak az anyaghasználatot érintette, hanem sokkal csendesebb lett a redőny. Jó hír, hogy ennek ellenére sikerült megtartania a remek ár/érték arányát. Tehát elmondhatjuk, hogy a Polyhid redőny jobb minőségű, csendesebb és esztétikus megjelenése van.

Polyhid műanyag redőny
EasyPlast műanyag redőny

EasyPlast műanyag redőny

Az Easyplast szintén egy új generációs, új típusú külső tokos műanyag redőny, mely azt jelenti, hogy erősebb műanyagból készül - strapabíróbb, hosszabb élettartam - és csendesebb, mint a korábbi műanyag redőnyök. Ezen kívül, mint a legtöbb műanyag redőny remek ár / érték aránnyal is rendelkezik. Ez a műanyag redőny rendelhető alul és felül csapott - Kopi tok - tokkal is, melyre akkor van szükség, hogy ha a redőny tokja túlnyúlik a fal síkján.

Az Easyplast műanyag redőny lécei tiszta granulátumból készült, mely azt jelenti, hogy a redőnylécek nem sárgulnak meg, nem lyukassza át a jégeső. Az Atenád Easyplast redőnylécek arriterezhetők, amely megakadályozza azok oldalmozgását, elcsúszását. Ez a technológia lehetővé teszi a műanyag redőny motorizálását!

Az Easyplast Magyarországon egyedülállóan arriterezett - elcsúszás elleni védelem - redőnylécekkel készül. Nálunk az összes redőny, így az Easyplast is rendelhető motorral és / vagy szúnyoghálóval is. Mint minden redőnyünkre az Easyplastre is 2 év gyártó garanciát biztosítunk. Ez a műanyag redőny kiváló minőségű és esztétikai megjelenéssel bír. A tökéletes árnyékoláson túl, remek hang- és hőszigeteléssel bír, nem korrodálodik és megjelenése az alumínium redőnyt idézi.

EasyPlast műanyag redőny
Aluroll alumínium redőny

Aluroll alumínium redőny

Az Aluroll a legkedvezőbb áru alumínium redőny a kínálatunkban, melyet magyar gyártó készít és 2 év gyártói garanciával kínálunk. Rendelhet hozzá távirányítós redőnymotort és / vagy rolós szúnyoghálót. E termék redőnytokja alul 45 fokban hajlított és festet lemeztokkal rendelkezik. Maximális szélessége 275 cm, maximális magassága 432 cm lehet. Az Aluroll egy hagyományos külső tokos alumínium redőny, mely rendelhető vakolható tokos változatban, melyet a gyártó Aluhid-nak nevezz.

Ha az aluroll alumínium redőny rendeli, akkor átlagosan 2 hét alatt tudjuk felszerelni. Maga a szerelés általában 1-2 órát vesz igénybe. Mint a legtöbb redőny az aluroll is tökéletes árnyékolást biztosít, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Alapszínek: fehér és barna, de egyéb színekben is rendelhető. Működtetése gurtnival vagy zsínórraé történik ha nem rendel hozzá redőnymotort.

Aluroll alumínium redőny
Aluhid alumínium redőny

Aluhid alumínium redőny

Az Aluhid alumínium redőny minden tulajdonságában megegyzik az Aluroll alumínium redőnyével azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben vakolható tokos változatban készül. Ha a ház építésekor kialakításra került a redőnytok helye, akkor a vakolható tokos redőny beépíthető, melynek köszönhetően nem látszik sem kívülről, sem belülről. Természetesen ebben az esetben is rendelhető redőnymotorral és / vagy rolós szúnyoghálóval.

Az Aluhid alumínium redőny mindent tudd, amit ma elvárhatunk az alumínium redőnyökről és éppen ennek köszönheti népszerűségét magyarországon. A magyar gyártónak köszönhetően az alkatrész utánpótlás hosszú évekkel később is biztosított lesz. Az Aluhid alumínium redőnyre is 2 év gyártói garanciát kínálunk. Kiszállásunk egész Pest megye területén díjmentes.s

Aluhid alumínium redőny
Owal alumínium redőny

Owal alumínium redőny

Az Owal egy külső tokos alumínium redőny, mely a divatos ovális redőnytokjával emelkedik ki az alumínium redőnyök népes családjából. Ezt a terméket magyar gyártó készíti és két év garanciát biztosít. Ez az alumínium redőny egy prémium termék, mely hosszú élettartalommal rendelkezik, rendkívül csendes és kiváló ár / érték aránnyal rendelhető. Alap színei a fehér és a barna, de természetesen RAL színekben is rendelhető, melyekről a felmérés során szakemberünk mutat majd mintákat.

Azt talán már mondanunk sem kell, hogy tökéletes árnyékolást biztosít, de arra azért érdemes felhívni a figyelmet, hogy remek hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal bír. Emiatt télen alacsonyabb a fűtésszámla, nyáron a klímán lehet áramot spórolni. Az Owal redőny lamellái (redőnylécei) UV sugár állók, mely biztosítja, hogy idővel ne sárguljanak el vagy vakuljanak meg a lamellák.

Owal alumínium redőny
Heroal Ovális alumínium redőny

Heroal Ovális alumínium redőny

A Heroal Ovális alumínium redőny egy jól ismert (Heroal) német gyártó terméke. Minden alkatrésze németországból érkezik, de az összeszerelés itt Magyarországon történik. A gyártó 2 év garanciát biztosít az alumínium redőnyre. Ez egy igazi prémium termék, esztétikus megjelenéssel, divatos ovális tokkal. A lamellák (redőnylécek) speciális felületkezelésének köszönhetően hosszú ideig ellenáll az időjárás viszontagságainak, UV sugárzásnak, így megőrzi színét, fényes felületét és kiemelkedő kopásállósággal is rendelkezik.

Csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja a rendkívül egyenletes és csendes működését. Széles színválasztékkal, rolós szúnyoghálóval és redőnymotorral is rendelhető. Ez az alumínium termék vastagabb anyagból készül, de ugyan akkor könnyű. Ellátható feltolásgátlóval, mely a redőny védelmére szolgál. A tokrendszer vízálló kialakítása szélsőségesen csapadékos időjárás esetén sem engedi be a vízet a redőnytokba és biztosítja a rendszer belső alkatrészeinek vízmentességét.

Heroal Ovális alumínium redőny
Kompakt alumínium redőny

Kompakt alumínium redőny

A kompakt alumínium redőny egy magyar gyártmányú redőny, német (Heroal) speciális felületkezelési eljárással készült lamellákkal (redőnyléc) kombinálva. Az így készült lamellák jobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak, hosszú távon megőrzik színüket, fényes felületüket. A redőnytok alul - az optimális fénybeesés miatt - 45 fokban hajlított. A hazai gyártásnak, szállítási költségek jelentős csökkenésének köszönhetően a végeredmény egy nagyon jó minőségű, kedvező árú alumínium redőnyrendszer.

Az kompakt alumínium redőnynek esztétikus megjelenése, kiváló árnyékolás képessége és remek hang- és hőszigetelési tulajdonságai, kedvező ára hozzájárulnak népszerőségének az országban. Alapvetően manuális vezérléssel szállítjuk, de rendelheti redőnymotorral és/vagy beépített rolós szúnyoghálóval is.

Kompakt alumínium redőny

Kézi működtetés

A műanyag redőnyt alapvetően kézi működtetéssel szállítjuk. Ilyenkor gurtni vagy zsinór segítségével működtethetjük, melyeket kétféle méretben és több színben kérhetünk. Létezik Mini és Maxi gurtni. A Mini gurtni vékonyabb még a Maxi gurtni szélesebb. A színek tekintetében érdeklődjön az ügyfélszolgálatnál.

Természetesen redőnymotorral meg tudja rendelni a terméket.

Kérje a redőnyt motoros működtetéssel.

A redőnymotor korábban az alumínium redőny kiváltsága volt, de ma már a műanyag redőnyöknél is beépíthető, ráadásul ha a redőnnyel együtt rendeli, akkor olcsóbb, mintha utólag építetti be. A redőny motor működetésére három lehetősége van. Használhatja távkapcsolóval, távirányítóval, illetve okos otthon rendszerbe is kötve.

A gyártó minden motorra 5 év garanciát biztosít, részletek felől érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Integrált szúnyoghálóval is rendelhető

A műanyag redőnybe egy úgynevezett mozgatható szúnyogháló kerül beépítésre, mely azt jelenti, hogy szükség esetén felhúzható, így hatékonyabban szellőztethetjük ki a szobát. Természetesen a szúnyogháló mozgatása teljesen független a redőnylécektől.

Igény esetén kérheti erősebb - állatbiztos - szúnyoghálóval is, mely azt jelenti, hogy a szúnyogháló sűrűbben szőtt (vagy erősebb anyagból készült) és ezáltal jobban bírja a megpróbáltatásokat.

Válasszon az elérhető színek közül!

Ma már nem csak az alapáras fehér és barna színek közül választhat. Bővebb információt kérjen az ügyfélszolgálatunkról vagy felmérés során a szakemberünktől.

Mennyibe kerül a redőny?

Mint a legtöbb árnyékolástechnikai termék esetében, a redőny is egyedi méretek és igények alapján kerül legyártásra. Éppen ezért szakemberünk felkeresi önt és rögzíti a pontos méreteket, illetve az ön igényeit. A felmérés végén ajánlatot adunk, mely tartalmazza a fix árat, illetve a felszerelés várható időpontját. Az ajánlatot díj és kötelezettségmentesen visszautasíthatja.

Mennyi idő még felszereljük?

A felméréshez az ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet időpontot, de általában 3 napon belül sor kerül rá. Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor megkezdődik a gyártás, mely általában terheltségtől függően 5 nap alatt szokott elkészülni. Ha a redőny elkészült ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot és egyeztett egy időpontot a felszereléshez. Az egész folyamat 2 hétnél nem szokott több időt igénybe venni.

Visszahívást kérek

Kérdése maradt?

Ha maradt megválaszolatlan kérdése vagy szeretne egy felmérést kérni, hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 20:00 óra között vagy írjon nekünk levelet az ajanlatkeres@napellenzo-szereles.hu email címünkre és mi készséggel megválaszoljuk valamennyi kérdését.

+36 (20) 316 91 29

Felmérés 3 napon belül.

72 órán belül elvégezzük a felmérést.

Motorra 5 év garancia.

5 év garancia az összes motorra

Gyártási idő: 5 nap.

5 nap alatt legyártjuk a redőnyt.

Kizárólag számlával.

Minden esetben adunk számlát.

2 év garancia a redőnyre.

2 év garancia az összes redőnyre.

Rendeljen gondtalanul

Nálunk nincsenek meglepetések.

Miért minket válasszon?

Precíz, megbízható vállalkozás vagyunk, akiknek fontos a hírneve és ügyfeleink elégedettsége. Éppen ezért mindent megteszünk azért, hogy csakis kiváló munkát adjunk ki a kezünkből. Kínosan ügyelünk arra, hogy kizárólag magasan kvalifikált szakembert alkalmazzunk és gondosan megválogatjuk a beszállítóinkat is. Tegyen egy próbát velünk és nem fogja megbánni!

Megbízható ügyfélszolgálat

Garantáljuk, hogy minket munkaidőben mindig el fog érni.

Igazi szakemberek

Kizárólag képesített, tapasztalt munkatársakkal dolgozunk.

Ingyenes felmérés

Felmérésünk minden esetben díj és kötelezettség mentes.

Garancia és számla

Minden munkánkra garanciát és számlát adunk.

Kiszállást és felmérést vállalunk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza